Keks Na Majoneze Foto Recept
A onda je tu i salata i pecivo koji su jako bitan sastojak ovog sendviča. Salatu doslovno možete napraviti kako želite. Ovo je recept po kojem je nama ukusna, netko ne stavlja senf, netko stavi više majoneze, ja sam znala koristiti i mileram i uvijek je ok. Salata daje sendviču jednu notu svježine i hrskavosti i to joj je glavna uloga, a bitno je da okus bude komplementaran mesu, a ne da ga nadjača.
keks na majoneze foto recept
Grčka torta toliko je posebna, toliko fina i toliko bogata da je nedvojbeno zaslužila postati svečana božićna torta, a kada ju probate, shvatit ćete zašto je tome tako. Naime, ukusniju i bolju tortu već dugo nisam probala, a sa tim se slažu i svi moji, i mali i veliki. Budući torte ne pravim često, a najčešće prilike za izradu torti su rođendani ili kakve proslave, s oduševljenjem smo dočekali i pozdravili ovu kremastu ljepoticu. Grčka torta bi se ustvari mogla nazvati i torta od oraha, ali tada bi nepravedno bili zapostavljeni svi ostali predivni sastojci kao što su komadići plazma keksa i dvije vrste mliječne čokolade koji povezani finom puding kremom okusa vanilije daju čisto savršenstvo okusa. Grčka torta je i prilično fleksibilna torta koju osim navedenim sastojcima možete oplemeniti i nekim drugim okusima i teksturama kao što su sjeckani lješnjaci, kikiriki ili pistacije, možete dodati više ruma pa će biti to jedna pijana božićna torta, možete dodati i sjeckane žele bombone pa će okusom biti sličnija npr. ruskoj torti. Varijacija je bezbroj, a meni se posebno svidjela baš ova jednostavna i blaga, kao što ćete moći vidjeti u receptu koji slijedi. Božićni kolači, naročito oni mali sitni, veseli i ukrašeni su nešto što će razveseliti sve, naročito djecu koja obožavaju sudjelovati u izradi istih. No, kakav bi to bio Božić bez finih kremastih kolača, a naročito torte?! I zato ne dvojite niti trena i krenite u izradu svoje božićne torte koja će dati završni pečat blagdanskom stolu. 041b061a72